Φαρμακείο Σωφρονάς Βασίλειος

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1996 στην οδό Παπάγου 63 στο Καματερό, με κύριο γνώμονα να εξυπηρετούμε όσο το δυνατόν καλύτερα το κοινωνικό σύνολο που μας εμπιστεύεται.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, καθώς όλο το προσωπικό του φαρμακείου μας απαρτίζεται από εξειδικευμένους συνεργάτες, με θέληση να εξελίσσονται και να προσφέρουν άμεσα καινοτόμες λύσεις σε κάθε καταναλωτή/ασθενή.

Το φαρμακείο μας από το 2019 μεταφέρθηκε σε έναν μεγαλύτερο χώρο στην περιοχή του Καματερού, Παπάγου 69, όπου υπάρχει και το εξελιγμένο φαρμακευτικό μας εργαστήριο, όπου σύμφωνα με την συνταγή του ιατρού σας, φροντίζουμε υπεύθυνα την παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων.

Επιπρόσθετα, στο φυσικό μας κατάστημα όπως και στο ηλεκτρονικό μας φαρμακείο, μπορείτε να βρείτε καθημερινά σε μοναδικές τιμές, καλλυντικά, βιταμίνες, ορθοπεδικά, ομοιοπαθητικά, συμπληρώματα διατροφής (και για αθλητές), σνακς, διαγνωστικές συσκευές και άλλα.

Η ομάδα του φαρμακείου μας βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.

Καλές αγορές!