Όροι Χρήσης και προσωπικά δεδομένα

Όροι Χρήσης και προσωπικά δεδομένα

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (www.pharmagrand.gr) θα σας ζητηθεί η συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κλπ.) για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την επιτυχή διενέργεια της παραγγελίας σας.

Το φαρμακείο Σωφρονάς Βασίλειος & ΣΙΑ ΟΕ τηρώντας απόλυτα τις αρχές της προστασίας προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της ολοκλήρωσης συναλλαγών με το φαρμακείο μας. Η χρήση των προσωπικών δεδομένων, θα διεξάγεται αποκλειστικά από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους του φαρμακείου και μόνο για τον προαναφερθέντα σκοπό. Για κανένα λόγο τα στοιχεία αυτά δεν αποκαλύπτονται, δημοσιοποιούνται, πωλούνται ή ανταλλάσσονται. Η μόνη περίπτωση κοινοποίησης στοιχείων γίνεται στις εξαιρετικές περιπτώσεις που μπορεί να το επιβάλλουν δικαστικές ή άλλες δημόσιες αρχές, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2472/1997 (Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα). Σύμφωνα με τις διατάξεις του ίδιου νόμου, το φαρμακείο , τηρεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών του.

Στις περιπτώσεις αλλαγής των στοιχείων σας, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι ευθύνη σας η ορθή ενημέρωση του προσωπικού του Pharmagrand.gr, για την ομαλή διεκπεραίωση των παραγγελιών σας.

Η χρήση της ιστοσελίδας πραγματοποιείται με δική σας ευθύνη. Με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε με τα κάτωθι:

-

Αντιλαμβάνεστε ότι τα προϊόντα και οι πληροφορίες οι οποίες προβάλλονται από εμάς ή τρίτους δεν αποτελούν ή δύναται να υποκαταστήσουν την ιατρική συμβουλή και παρακολούθηση.

-

Η χρήση των πληροφοριών και τον προϊόντων θα γίνεται πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο θεράποντα ιατρό σας.

-

Δεν εγγυόμαστε την συνεχή ή χωρίς τυχόν λάθη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pharmagrand.gr

-

Το www.pharmagrand.gr δεν ευθύνεται για την ακρίβεια ή το περιεχόμενο ιστοσελίδων συνδεδεμένων με το φαρμακείο μας (με συνδέσμους από ή προς την ιστοσελίδα μας).

-

Το www.pharmagrand.gr οφείλει να έχει παραδώσει το προϊόν στον καταναλωτή εντός 30 ημερολογιακών ημερών, εκτός αν έχει συμφωνηθεί άλλη ημερομηνία παραλαβής.

-

Σε περίπτωση αλλαγής τιμών στα προϊόντα που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, χρησιμοποιείται η τιμολόγηση που υπήρχε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οποιαδήποτε αύξηση ή μείωση τιμής, δεν θα τροποποιεί το σύνολο της εν αναμονή παραγγελίας σας.

Παράλληλα, με την αποδοχή των όρων συμφωνείτε με τα ακόλουθα:

-

Τα στοιχεία που παρέχετε είναι αληθή, ενημερωμένα και πλήρη.

-

Είσαστε ενήλικος/η, και για παραγγελίες που αφορούν προϊόντα που απευθύνονται σε ανηλίκους, αναλαμβάνετε την ευθύνη της έγκρισης από αρμόδιο ιατρό και της πραγματοποίησης της παραγγελίας από εσάς, και σε καμία περίπτωση από ανήλικο/η.

-

Ο χρόνος παραλαβής καθορίζεται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε καθυστέρηση δεν γίνεται σκόπιμα. Το www.pharmagrand.gr έχει πάντα την πρόθεση να σας εξυπηρετήσει το ταχύτερο δυνατό.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ενημερώσεις ή προσφορές από το φαρμακείο μας, μπορείτε να στείλετε ένα e-mail στο info@pharmagrand.gr με θέμα "Διαγραφή Newsletter" και περιεχόμενο μηνύματος με το ονοματεπώνυμο σας.

Στην περίπτωση που θα προκύψουν διαφορές μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και μπορεί να οφείλονται σε περιεχόμενο του www.pharmagrand.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη θα επιτραπεί μόνο εφόσον και στο μέτρο που το www.pharmagrand.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των ηλεκτρονικών συναλλαγών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.

Οι προαναφερθέντες όροι διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο. Αν επιχειρηθεί είσοδος στο www.pharmagrand.gr από περιοχές εκτός Ελλάδος, η είσοδος αυτή θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του χρήστη ως προς τη συμμόρφωση με το Ελληνικό δίκαιο. Για οποιαδήποτε διαφορά σε σχέση με τους παρόντες όρους και το www.pharmagrand.gr αρμόδια είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

Εφόσον υπάρχει με καθ'οποιοδήποτε τρόπο επιβάρυνση του καταναλωτή με χρεώσεις πέραν των συμφωνηθέντων και αναγραφόμενων κατά την ολοκλήρωση παραγγελίας, θα επιστρέφεται η διαφορά.


Με την πραγματοποίηση μιας επιτυχημένης παραγγελίας αποδέχεστε όλους τους παραπάνω όρους.


Φαρμακείο Σωφρονάς Βασίλειος & ΣΙΑ ΟΕ
Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου 69, Καματερό, Αθήνα 13451
ΔΟΥ Αγίων Αναργύρων
ΑΦΜ 997675432
Αρ. ΓΕΜΗ 130585403000